Opportunity na baguhin: Bologna spaghetti

24. 10. 2018
Ika-6 internasyonal na kumperensya ng exopolitics, kasaysayan at espirituwalidad

Vážení přátelé vědomého vaření, dnes se Vás pokusíme inspirovat receptem na boloňské špagety. Tímto ze srdce rádi plníme přání našeho kamaráda Sueneého. Napište nám vaše zkušenosti, jak jste si pochutnali.

Si Petr at Ewa ay nag-organisa din ng mga kurso sa pagluluto para sa mga indibidwal at grupo, nagluluto sa parehong mga social at pribadong kaganapan. Kung ikaw ay interesado, huwag mag-atubiling makipag-ugnay sa kanila sa kanila site o sa FB.

Recept: Boloňské špagety

Recept na 10-12 porcí

Suroviny pro uvaření sojového granulátu:

  • Sojový granulát 1 balení 150 g
  • Česnek 3 str (prolisovat nebo krájet na drobno)
  • Shoyu omáčka 3 PL
  • Sůl kuchyňská 0,5 ČL
  • Vegeta bez glutanu 2 PL
  • Voda pitná 1,5 l

Ostatní suroviny na omáčku:

  • Cibule střední 8ks (nakrájená na kostičky)
  • Sůl kuchyňská 0,5 ČL
  • Mrkev 6ks (nastrouhaná na hrubo)
  • Rajčatový protlak 3ks po 140g
  • Rajčata ve vlastní šťávě 2ks po 400g
  • Česnek 4 str (prolisovat nebo krájet na drobno)
  • Bazalka sušená 3 PL
  • Langis ng sunflower 14 PL

Semolinové špagety 850g

Doba přípravy: cca 40 min

Paliwanag: CL = kutsarita, PL = sopas na kutsara

Pamamaraan:

Vyrobíme si sójový granulát (granulát zalijeme vodou a vaříme až do vyvaření vody, dochutíme.., vymačkáme přebytečnou vodu). Nakrájíme cibulku na kostičky, nastouháme si mrkev na hrubo na struhadle. Rozpálíme olej a dáme smažit cibulku. Připravíme si omáčku: Sekaná rajčata ve vlastní šťávě, smícháme všechny suroviny. Připravíme si omáčku, dochutíme dle své chuti.

Magandang lasa para sa lahat ng nais ni Ewa at Petr

Katulad na mga artikulo